Σημερινό ωράριο εξυπηρέτησης: από 08:00 έως 21:00
 • English
 • Παράρτημα Αγρινίου

  Τοποθεσία:
  Γεωργίου Σεφέρη 2, T.K. 30100, Αγρίνιο

  Ώρες λειτουργίας:
  Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 πμ – 19:00 μμ

  Δανεισμός:
  Ναι

  Προσωπικό:
  Λουκοπούλου Νίκη, nloukop@upatras.gr
  Μιχοσταύρου–Σταυροπούλου Μαρία, mmichost@upatras.gr

  Τηλέφωνο:
  26410-74195, 26410-74142

  Το Παράρτημα της ΒΚΠ στο Αγρίνιο στεγάζεται στον 1ο όροφο του Κεντρικού Κτιρίου, σε ένα χώρο περίπου 200 τ.μ. Η συλλογή του Παραρτήματος απαριθμεί περίπου 15.000 τόμους βιβλίων ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων, που καλύπτουν τα επιστημονικά ενδιαφέροντα των Τμημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων (Δ.Π.Φ.Π.), Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (Δ.Ε.Α.Π.Τ.) και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (Δ.Π.Π.Ν.Τ.). Το Παράρτημα συλλέγει συστηματικά και τις διπλωματικές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές μελέτες που έχουν εκπονηθεί στα Τμήματα αυτά. Στον χώρο του Παραρτήματος βρίσκονται επίσης, κοινόχρηστοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, ντουλάπια φύλαξης προσωπικών αντικειμένων και φωτοτυπικό μηχάνημα.

  Οδηγίες για το Παράρτημα της ΒΚΠ στο Αγρίνιο

  Με αυτοκίνητο

  Η Βιβλιοθήκη στεγάζεται στο Κεντρικό Κτίριο του πανεπιστημίου στην οδό Σεφέρη 2. Το Κεντρικό Κτίριο βρίσκεται στο Νοτιο-Ανατολικό σημείο της πόλης. Ακολουθώντας την Ε.Ο. Αντιρρίου- Ιωαννίνων και μπαίνοντας στην πόλη στον κόμβο υποχρεωτικής πορείας στρίβετε δεξιά και στη συνέχεια δεξιά στην οδο Πυλλήνης. Στη διασταύρωση με την οδό Σεφέρη είναι οι κτηριακές εγκαταστάσεις του Παραρτήματος. Η Βιβλιοθήκη στεγάζεται στον 1ο όροφο του Κεντρικού Κτιρίου.

  Με λεωφορείο

  Η Βιβλιοθήκη απέχει περίπου 800 μέτρα από το Κέντρο της πόλης και η πρόσβαση μέσω του αστικού ΚΤΕΛ γίνεται με τις γραμμές Α24 και Α25, οι οποίες εκτελούνται κάθε μισή ώρα. Ο δε Σταθμός Υπεραστικών λεωφορείων βρίσκεται 500 μέτρα μακριά από τη Βιβλιοθήκη.

  Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1Share on TumblrShare via email