Σημερινό ωράριο εξυπηρέτησης: από 08:00 έως 21:00
 • English
 • Ηλεκτρονικά Περιοδικά

  Η ΒΚΠ έχει πρόσβαση σε έναν μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών περιοδικών (13.000+) από τα οποία οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν το πλήρες κείμενο του άρθρου που τους ενδιαφέρει. Η συλλογή ηλεκτρονικών περιοδικών της ΒΚΠ περιλαμβάνει:

  • όλους εκείνους του τίτλους που διατίθενται στην ακαδημαϊκή κοινότητα δια μέσου της Κοινοπραξίας των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, Heal-Link, στην οποία συμμετέχει κι η ΒΚΠ. Πρόκειται για διεθνούς εμβέλειας επιστημονικά περιοδικά εκδοτικών οίκων όπως οι Elsevier, Cambridge University Press, Springer Verlag, Kluwer, Oxford University Press, ACM, Wiley, Academic Press, Lippincott Willams & Wilkins, IOP, Taylor & Francis, MCB.
  • καθώς επίσης και τις μεμονωμένες συνδρομές στα ηλεκτρονικά περιοδικά των IEEE, SIAM, ASCE και πολλών άλλων μικρότερων εκδοτικών οίκων και επιστημονικών οργανισμών, τα οποία διατίθενται μόνο στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών.

  Όλα τα ηλεκτρονικά περιοδικά ευρετηριάζονται και αναζητούνται μέσω της σχετικής πύλης στον ιστότοπο της ΒΚΠ σε επίπεδο τίτλου.

  Έχετε πάντα υπόψη σας ότι δικαίωμα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των συνδρομητικών ηλεκτρονικών περιοδικών έχουν οι χρήστες του Πανεπιστημίου Πατρών από σταθμούς εργασίας του ιδρύματος ή από προσωπικούς υπολογιστές με τη χρήση της υπηρεσίας απομακρυσμένης πρόσβασης που παρέχει το UPnet στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

  Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1Share on TumblrShare via email