Κλειστά
 • English
 • Ηλεκτρονικά βιβλία

  Η ΒΚΠ έχει πρόσβαση σε έναν μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών βιβλίων, λεξικών, εγκυκλοπαιδειών και πρακτικών συνεδρίων (24.500+) από τα οποία οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν το πλήρες κείμενο του τίτλου που τους ενδιαφέρει. Η συλλογή ηλεκτρονικών βιβλίων της ΒΚΠ περιλαμβάνει :

  • όλους εκείνους του τίτλους που διατίθενται στην ακαδημαϊκή κοινότητα δια μέσου της Κοινοπραξίας των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, Heal-Link, στην οποία συμμετέχει κι η ΒΚΠ. Πρόκειται για διεθνούς εμβέλειας επιστημονικά βιβλία, πρακτικά συνεδρίων, λεξικά και εγκυκλοπαίδειες εκδοτικών οίκων όπως οι Elsevier, Springer, Oxford University Press, Taylor & Francis, Emerald, IEEE και NetLibrary μέσω του EBSCOHost
  • καθώς επίσης και τους τίτλους των Wiley InterScience και Safari Books Online της ProQuest, οι οποίοι διατίθενται μόνο στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών.

  Όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία ευρετηριάζονται και αναζητούνται μέσω της σχετικής πύλης στον ιστότοπο της ΒΚΠ σε επίπεδο τίτλου.

  Έχετε πάντα υπόψη σας ότι δικαίωμα πρόσβασης στο πλήρες κείμενο των ηλεκτρονικών βιβλίων έχουν οι χρήστες του Πανεπιστημίου Πατρών από σταθμούς εργασίας του ιδρύματος ή από προσωπικούς υπολογιστές με τη χρήση της υπηρεσίας απομακρυσμένης πρόσβασης που παρέχει το UPnet στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

  Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1Share on TumblrShare via email