Σημερινό ωράριο εξυπηρέτησης: από 08:00 έως 21:00
 • English
 • Γαλλικά

  Αρχάριοι

  A vous la France!

  Με τη σειρά αυτή οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να μιλάνε και να εκφράζουν τις απόψεις τους εύκολα και ολοκληρωμένα γύρω από διάφορα θέματα και καταστάσεις. Η μέθοδος βασίζεται σε αυθεντικές συζητήσεις μαγνητοσκοπημένες στη Γαλλία όπου χρησιμοποιείται η καθομιλουμένη γαλλική γλώσσα. Υλικό: 1 βιβλίο – 2 κασέτες ήχου

  Frequence Jeunes 1

  Σειρά για αρχάριους που καλύπτει τα επίπεδα γνώσης της γαλλικής γλώσσας μέχρι το DELF. Υλικό: 5 βιβλία – 1 βιντεοκασσέτα – 1 κασέτα ήχου.

  Get by in French

  Μια σειρά για όσους σχεδιάζουν ένα ταξίδι σε μια γαλλόφωνη χώρα. Παρέχει, σε 5 σύντομα στάδια, ένα βασικό «εγχειρίδιο επιβίωσης» για καθημερινές τυπικές καταστάσεις που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει όταν είναι στο εξωτερικό. Υλικό: 1 βιβλίο – 2 κασέτες

  Προχωρημένοι

  France Extra!

  Η σειρά απευθύνεται σε μέτριους γνώστες της γαλλικής που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στη γλώσσα ή σχετικά με τη χώρα και τους ανθρώπους της. Η μέθοδος βασίζεται σε μαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις με ποικίλα θέματα όπως, συνταξιοδότησης, υγείας, τεχνολογίας, αθλητισμού, τέχνης, κλπ. Υλικό: 3 κασέτες ήχου – 1 βιβλίο.

  Frequence Jeunes 2

  Frequence Jeunes 2 (Σειρά για αρχάριους που καλύπτει τα επίπεδα γνώσης της γαλλικής γλώσσας μετά το DELF). Υλικό: 5 βιβλία – 1 βιντεοκασσέτα – 1 κασέτα ήχου.

  Frequence Jeunes 3

  Το τρίτο επίπεδο της σειράς Frequence Jeunes για τους προσωρημένους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παρακολούθηση των 2 προηγούμενων σειρών. Υλικό: 5 βιβλία – 1 βιντεοκασέτα – 1 κασέτα ήχου.

  Πoλύ προχωρημένοι

  Franc-Parler

  Η σειρά απευθύνεται σε γνώστες της γαλλικής γλώσσας που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ιδιαίτερα στη συνομιλία. Υλικό: 2 κασέτες ήχου – 1 βιβλίο.

  Tell me More

  Το λογισμικό εκμάθησης ξένων γλωσσών «Tell me More» ηγείται παγκοσμίως στον τομέα του και έχει κερδίσει την εκτίμηση χρηστών και διδασκόντων για τη χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης ομιλίας και των ατομικά διαμορφωμένων μαθημάτων γλώσσας.

  Η τελευταία έκδοση είναι ένα πραγματικά έξυπνο λογισμικό πακέτο. Αναλύει τα αποτελέσματά σας καθώς μαθαίνετε, και έπειτα προτείνει τις δραστηριότητες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από το στόχο ή το επίπεδό σας, είτε πρόκειται για εντελώς αρχάριους, ή για προχωρημένους, το «Tell me More» προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας καθοδηγεί καθ” όλη τη διάρκεια της πορείας σας όπως θα έκανε ένας καθηγητής.

  Με 250 ώρες μάθησης που διαιρούνται σε έξι εργαστήρια (Εργαστήρι Μαθήματος, Πολιτιστικό Εργαστήρι, Εργαστήρι Γραμματικής, Εργαστήρι Λεξιλογίου, Εργαστήρι Γραπτού Λόγου και Εργαστήρι Προφορικού Λόγου), τρεις διαφορετικούς τρόπους εκμάθησης που βοηθούν να διαμορφώσετε την προσωπική πορεία σας και την τελευταία λέξη στην τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας που σας βοηθά να μάθετε πραγματικά τη γλώσσα, το «Tell Me More» μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα.

  Για τη χρήση τους απαιτείται η τήρηση του κανονισμού λειτουργίας που διέπει όλες τις σειρές εκμάθησης.

  Πληροφορίες

  • Μαρία Φραντζή, 2610 969626, maria@lis.upatras.gr
  Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1Share on TumblrShare via email