Σημερινό ωράριο εξυπηρέτησης: από 08:00 έως 21:00
 • English
 • Ισπανικά

  Αρχάριοι

  Antena 1

  Πρόκειται για μία επικοινωνιακή μέθοδο εκμάθησης η οποία περιλαμβάνει επεξήγηση γραμματικών φαινομένων, ασκήσεις και λεξιλόγιο. Η σειρά είναι ισπανοισπανική και δεν περιέχει επεξηγήσεις σε άλλη γλώσσα. Υλικό: 2 βιβλία – 2 κασέτες ήχου

  Προχωρημένοι

  Antena 2

  Πρόκειται για μία επικοινωνιακή μέθοδο εκμάθησης η οποία περιλαμβάνει επεξήγηση γραμματικών φαινομένων, ασκήσεις και λεξιλόγιο. Η σειρά είναι ισπανοισπανική και δεν περιέχει επεξηγήσεις σε άλλη γλώσσα. Η σειρά αυτή καλύπτει μέχρι και το επίπεδο Intermedio. Υλικό: 2 βιβλία – 2 κασέτες ήχου.

  Πολύ προχωρημένοι

  Antena 3

  Πρόκειται για μία επικοινωνιακή μέθοδο εκμάθησης η οποία περιλαμβάνει επεξήγηση γραμματικών φαινομένων, ασκήσεις και λεξιλόγιο. Η σειρά είναι ισπανοισπανική και δεν περιέχει επεξηγήσεις σε άλλη γλώσσα. Η σειρά αυτή καλύπτει μέχρι και το επίπεδο «Superior». Υλικό: 2 βιβλία

  Tell me More

  Το λογισμικό εκμάθησης ξένων γλωσσών «Tell me More» ηγείται παγκοσμίως στον τομέα του και έχει κερδίσει την εκτίμηση χρηστών και διδασκόντων για τη χρήση της τεχνολογίας αναγνώρισης ομιλίας και των ατομικά διαμορφωμένων μαθημάτων γλώσσας.

  Η τελευταία έκδοση είναι ένα πραγματικά έξυπνο λογισμικό πακέτο. Αναλύει τα αποτελέσματά σας καθώς μαθαίνετε, και έπειτα προτείνει τις δραστηριότητες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Ανεξάρτητα από το στόχο ή το επίπεδό σας, είτε πρόκειται για εντελώς αρχάριους, ή για προχωρημένους, το «Tell me More» προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας καθοδηγεί καθ” όλη τη διάρκεια της πορείας σας όπως θα έκανε ένας καθηγητής.

  Με 250 ώρες μάθησης που διαιρούνται σε έξι εργαστήρια (Εργαστήρι Μαθήματος, Πολιτιστικό Εργαστήρι, Εργαστήρι Γραμματικής, Εργαστήρι Λεξιλογίου, Εργαστήρι Γραπτού Λόγου και Εργαστήρι Προφορικού Λόγου), τρεις διαφορετικούς τρόπους εκμάθησης που βοηθούν να διαμορφώσετε την προσωπική πορεία σας και την τελευταία λέξη στην τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας που σας βοηθά να μάθετε πραγματικά τη γλώσσα, το «Tell Me More» μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα.

  Για τη χρήση τους απαιτείται η τήρηση του κανονισμού λειτουργίας που διέπει όλες τις σειρές εκμάθησης.

  Πληροφορίες

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο αρμόδιο προσωπικό της ΒΚΠ:

  • Μαρία Φραντζή, 2610 969626, maria@lis.upatras.gr
  Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1Share on TumblrShare via email